Intervjugaranti

Stockpicker Intervjugaranti fokuserar på att intervjua ledande befattningshavare i mindre börsnoterade bolag. Tjänsten innebär att bolagen mot ersättning regelbundet intervjuas i några av Sveriges mest erkända analysprodukter.

Dessa intervjuer innebär också en viss bevakning under en period om 12 månader från anlitandet. Professionella och sakliga intervjuer av mindre bolag är sällsynta trots att dessa bolag är av stort intresse för såväl privata som professionella investerare. Intervjugaranti ger en oberoende belysning av för investeraren viktiga frågor som avser det intervjuade bolaget och dess framtidsutsikter.

Intervjugaranti inkluderar dels införande av intervjun i ett av Sveriges största nyhetsbrev inom det finansiella området, Market Update (58 000 prenumeranter) och dels har potentialen att bli införda i Sveriges kanske mest erkända analystidning, Stockpicker Newsletter (4 000 betalande kunder). Intervjuerna placeras också på www.stockpicker.se för andra intressenter.

Stockpicker Market Update har funnits sedan 1999 och är ledande i sin nisch. Kunderna är aktiva investerare på den svenska marknaden. Stockpicker Newsletter grundades redan 1997 och är en legend inom aktieanalys mycket beroende på dess referensportfölj och kursdrivande intervjuer med ledande befattningshavare.

Intervjugaranti är en attraktiv lösning för att få till stånd mer belysning av företaget och är också ett sätt för befattningshavarna bakom företaget att visa på frågor eller värden som annars går marknaden förbi. Med bra samt informativa svar ifrån befattningshavaren kan det till och med förändra värderingen av den underliggande aktien till ett mer rättvist och önskvärt sätt. Det kan dessutom definitivt generera värdefull uppmärksamhet och en bättre likviditet i handeln. 

Distribution

¤ Når ut till 58 000 (MarketUpdate) + 4000 (Newsletter) potentiella investerare
¤ Publiceras på www.stockpicker.se/interview
¤ Intervjuer hos Stockpicker citeras inte sällan i annan media exempelvis Privata Affärer etc.

När?

¤ En intervju anpassad för internetmedia som ställer för investeraren lämpliga frågor om bolagets strategi, affärsmodell, positionering, historik, ledning, marknadspotential och prognos för framtiden.
¤Tre uppföljande intervjuer under en period om 12 månader

Varför?

¤ Ett sätt att bättre nå fram och förtydliga bolagets visioner
¤ Intervjuer kan leda till en mer rättvis värdering av aktien
¤ Bidrar till förbättrad likviditet och mindre spreadar
¤ Ökad uppmärksamhet
¤ Större nätverk och bättre prissättning än konkurrenter
¤ Aktieägarvänlighet ger större möjligheter att täcka framtida emissioner  

Se Intervjuarkiv

Vid intresse för Stockpickers Intervjugaranti vänligen kontakta Marcus Ziegler på Stockpickers Redaktion genom växel: 08-6620669 eller direkt: 070-4253898. Du kan även nå honom på Marcus@stockpicker.se eller staff@stockpicker.se


Dela på sociala medier
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Veckans intervju

FX International

Läs senaste intervjun

Veckans aktieanalys

Securitas

Securitas är ett säkerhetsföretag verksamt inom specialiserad bevakning, mobila säkerhetst...

Läs hela analysen