Annonsering - Stockpicker Market Update

Sveriges ledande finansiella annonsutbud på Internet

Stockpicker har ett av Sveriges största finansiella annonsutbud inom Internetbaserade nyhetsbrev. Vi erbjuder redaktionellt innehåll direkt i emailet med, enligt våra enkäter, en genomsnittlig lästid på 4 minuter/prenumerant. 

Den dagliga publikationen Stockpicker Market Update är en legendarisk Internetkanal för annonsörerna med drygt 60 000 dagliga e-postprenumeranter. För dig som vill annonsera finns det flera alternativ att nå våra kunder med ert budskap. Vi erbjuder allt från enkla textlänkar till skräddarsydda utskick i form av DR-reklam via e-post.

Bilden nedan visar produktens olika annonsformat. För ytterligare teknisk specifikation om formaten klicka här!

Stark och trogen målgrupp! 
91 % av läsarna är män, nära 80 % läser tjänsten dagligen och en förkrossande majoritet är i åldern 45-65 år. Flertalet jobbar inom IT, finans eller media och hela 41 % är beslutsfattare på någon nivå i sitt arbete. I stort sett alla markerar att de är intresserade av erbjudanden från nischerna finans, ekonomi, kapitalvaror och resor.

Våra kunder är dessutom oerhört investeringsvilliga- och aktieintresserade. Det riktigt fina är att de flesta av våra prenumeranter har varit med oss hela vägen ifrån 1999 då vi startade tjänsten. 

Annonskunder
De stora aktörerna har Stockpicker som det självklara valet för annonsering på Internet. Bland kunderna kan nämnas: Riksgälden, Bonnier, CMC Markets, Handelsbanken, Commerzbank, Nordnet, Avanza, Sony, SEB, IG Markets, Privata affärer med många många fler. Men också en hel rad mindre företag, lokala butiker, nischade tidningar etc där annonseffekten ibland kan vara avgörande för bolagens konkurrenskraft, har Stockpicker som givet val vid annonsering på Internet...

Ett urval av våra annonsörer:

  
     

      

Emissionsplaner eller Road-show? 
...de stora aktörerna liksom de mindre nischade företagens annonsering i all ära, men när det gäller emissioner, road-shows eller profilering för listade bolag finns det ingen väg förbi Stockpicker Market Update och Stockpicker Newsletter. Den mest självklara annonseringen är, och kommer nog alltid att vara, bolag på väg till notering eller bolag som vill profilera sig. I stort sett samtliga av nyhetsbrevets kunder är intresserade av sådan information.

DR-utskick (Stand-Alone) – Explosiv effekt! 
Vill ni nå våra kunder exklusivt har vi kanske branschens bästa möjlighet till detta. Ni skräddarsyr annonsen i html och vi distribuerar det via direktutskick per e-post till 60 000 prenumeranter. Omtalad, beprövad och explosiv effekt och det givna alternativet för banker, mäklarfirmor och emitterande bolag.

Klicka nedan för att se olika exempel på DR-utskick:

Vill du nå riktigt aktiva börsaktörer? Exponera dig mot vår tradinglista!
Branschens bästa möjlighet att nå aktiva traders! Stockpicker driver sedan flera år tillbaka landets största oberoende tradingtjänster; Trade Alerts och Swing Trader når tusentals aktiva börsaktörer. Intresset för Exchange traded products Mini futures, ETF:er, certifikat mm.) är enormt stort liksom intresset för valutamarknaden FX och råvarumarknaden.          Se Trade Alerts

Fondsparare en köpstark målgrupp – Vi har 4000 betalande Fondintressenter!
Den kanske mest bortglömda bland de köpstarka målgrupperna är de som är aktiva fondsparare. Många av dem har också mångmiljonbelopp i sina fonder. Och de placerar såväl regelbundet som långsiktigt med en del av kapitalet och fondtrejdar med det andra.

Stockpicker har en unik produkt som bevakar fondmarknaden och som genom flera referensportföljer utger en aktiv fondprodukt. Produkten heter Stockpicker Fund Timer och är helt unik i Sverige. 

Vill ni nå ut med ett budskap istället för ren reklam - testa Stockpickers Intervjugaranti!
Stockpickers intervjuer publicerade i Market update och ibland även i Newsletter är en av våra mest populära och mest lästa artiklar. 

I synnerhet om ert företag vill nå ut med ett investeringserbjudande är intervjun ett måste och denna ingår ofta i våra mediaplaner genom tjänsten Stockpicker Intervjugaranti! För många bolag är en intervju viktigare än vanlig reklam eller görs i samband med en reklamkampanj.

Läs mer om vår Intervjugaranti         

Dina önskemål är vårt mål - begär mer information eller offert vid intresse!

Har ni andra önskemål om annan omfattning, format eller någon speciell reklamform ni är ute efter och som inte anges ovan? Tveka inte att kontakta Stockpicker för kostnadsförslag. 

För mer information kontakta oss på:

Växel: 08-6620669 eller Direkt: 0735-135091

staff@stockpicker.se


Pehr Olsson, pehr@stockpicker.se  


Ta gärna en titt på senaste utgåvan av Stockpicker Market Update.


Dela på sociala medier
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Veckans intervju

InCoax Networks

Läs senaste intervjun

Veckans aktieanalys

Alibaba

Alibaba Group är ett kinesiskt IT-konglomerat, som består av ett kluster av företag som ar...

Läs hela analysen