Annonsering - Specifikationer

Banner - Market Update eller Trade Alerts

Levereras i .gif-format med länk till kampanjsite vilken bannern länkas till. Flash godtas ej då många e-postklienter får säkerhetsvarningar eller spärrar utskicket helt.
Bredd: 468 pixels. 
Höjd: 60 pixels.
Storlek: Max 30kb. Exempel:Stortavla - Market Update eller Trade Alerts

Levereras i .gif-format med länk till kampanjsite vilken stortavlan länkas till. Flash godtas ej då många e-postklienter får säkerhetsvarningar eller spärrar utskicket helt.
Bredd: 200 pixels.
Höjd: 350 pixels.
Storlek: Max 30kb.
Exempel:Superbanner - Market Update eller Trade Alerts

Levereras i gif-format med länk till kampanjsite vilken superbannern länkas till. Flash godtas ej då många e-postklienter får säkerhetsvarningar eller spärrar utskicket helt.
Bredd: 468 pixels.
Höjd: ca 240 pixels.
Storlek: Max 30kb. Exempel:Textlänk - Market Update eller Trade Alerts

Levereras som två textdelar. En med namn på produkt/bolag och en med själva budskapet. Bifoga också länk till kampanjsite vilken texten ska länkas till.
Textlängd: Max 65 tecken inklusive mellanslag (Produkt/Bolag + budskap) Exempel:Direktutskick (DR)

Levereras som HTML + eventuell bild/bilder i .gif eller .jpg vilka infogas. Då många e-postklienter spärrar nedladdning av bilder per automatik är det viktigt att den information du vill att alla ska nås av är del av texten i utskicket och inte enbart inbäddat i bilderna.

I HTML-koden ska länkarna till kampanjsiten finnas inlagda. Flash och Javascript godtas ej då många e-postklienter får säkerhetsvarningar eller spärrar utskicket helt.
Bredd: Valfri, max 500 pixels rekommenderas.
Höjd: Valfri.
Storlek: Max 50kb. (HTML + bilder)
Alla former av bilder måste bäddas in i utskicket med IMG-taggen för att visas i alla e-postklienter.
För att bilder ska positioneras korrekt i alla typer av e-postklienter så måste man använda HTML-tabeller och inte CSS. Ett exempel kan vara att man vill ha en bild högerjusterad i texten. Outlook och Lotus Notes kommer vid användande av CSS inte högerjustera bilden utan istället se den som ett stycke i texten, dvs texten flödar inte runt bilden.
Använd inte heller Word som klient vid skapandet av DR-utskick då mängder med onödig information skapas i HTML:en som endast är intressant för Word och som både ökar storleken på utskicket men som också kan göra att utskicket ser konstigt ut i vissa e-postklienter och i värsta fall klassas som SPAM.
Vid formgivning av DR-utskick så får ni välja att infoga nedanstående mening som en del av er design alternativt så lägger vi till den överst i utskicket för att våra prenumeranter ska veta varifrån utskicket kommer.
Mening: "Erbjudande till Stockpicker Market Updates prenumeranter"

Checklista DR

  1. Utskick innehåller både text och bild. Informationen alla ska nås av bör vara i text-form.
  2. Utskicket innehåller inte Flash eller Javascript
  3. Utskicket har CSS inbäddat i HTML och inte länkat till extern CSS-fil eller i "<head>"-taggen
  4. All text är enkoderad för HTML, dvs svenska tecken som "å" är i HTML-filen ersatt med "&aring;" för kompatibilitet över alla e-postklienter.
  5. Tabeller används för kolumner och positionering av exempelvis bilder.
  6. Följande mening finns i toppen av utskicket: "Erbjudande till Stockpicker Market Updates prenumeranter".
  7. Säkerställ att HTML-kod är korrekt enligt standardspecifikation, testa exempelvis här: http://validator.w3.org/#validate_by_input

Övrigt annonsformat – Diverse produkter

Stockpicker erbjuder också flera mer nischade annonsmöjligheter. ”Stortavla” kan exempelvis införas även i Stockpicker Swingtrader (populär tradingtjänst) och Stockpicker Trade Alerts (bred tradingtjänst). ”Halvsida” kan införas i exempelvis Stockpicker Fund Timer (bred fondtjänst riktat mot aktiva fondsparare). Samtliga produkter är ledande inom sin nisch på svenska marknaden.
Stockpicker har även möjlighet att skräddarsy dina annonser.
För mer information kontakta oss på: 

Växel: 08-6620669 eller Direkt: 0735-135091

Dela på sociala medier
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Veckans intervju

FX International

Läs senaste intervjun

Veckans aktieanalys

Securitas

Securitas är ett säkerhetsföretag verksamt inom specialiserad bevakning, mobila säkerhetst...

Läs hela analysen