Annonsering - Stockpicker Newsletter

Sveriges ledande analysbrev ger unika möjligheter

Stockpicker Newsletter är Stockpickers originalprodukt (startad 1997 och Sveriges ledande betaltjänst inom fundamental aktieanalys på Internet. Utgivning sker vanligtvis två ggr/vecka. Publikatione levereras i ett exklusiv och läsarvänligt PDF-format. Ett nummer innehåller 12 sidor analyser, intervjuer, referensportföljer, artiklar och annan information som påverkar aktiemarknaden. Innehållet citeras ofta i bl.a Aktiespararna, Ticker, Reuters, Direkt, Privata Affärer och andra ledande finansiella medier.

Den mest exklusiva målgruppen!
Stockpicker Newsletter innehar Stockpickers >3500 dokumenterat mest köpstarka och investeringsvilliga kunder; betalprenumeranten. Läsarna är enormt aktieintresserade och tillhör en mycket stark målgrupp för en annonsör. Det starka fokuset på småbolag gör Newsletter till den perfekta informationskanalen för emissioner.

Eftersom vi har en nära relation med kunderna alltsedan starten 1997 och eftersom våra enkäter har visat att våra betalkunder är känsliga för fel slags reklam vill vi följa deras vilja och önskan så långt det är möjligt. Vi erbjuder därför främst annonsering i form av emissioner, road-shows, bankprodukter, börsföretag, rapporter, investor relationsservice eller annat som är direkt förknippat med antingen finans eller privatekonomi. Vi har valt att inte exponera kunderna för andra former av produkter, men har du en specifik fråga så tveka inte att kontakta oss så får du svar asap.  

Grattis!
Om ditt bolag däremot passar in på någon av nämnda områden är detta den mest exklusiva målgruppen som går att finna idag alla kategorier. Bilden nedan hur en helsidesannons i Stockpicker Newsletter kan se ut.

Exempel på annons på "helsida":


Har ni önskemål gällande längre perioder av annonsering så tveka inte att kontakta oss. Vi är flexibla och kan ordna det mesta!

För mer information kontakta oss på:

Växel: 08-6620669 eller Direkt: 0735-135091

staff@stockpicker.se 

Pehr Olsson, pehr@stockpicker.se  


Ta gärna en titt på en utgåva av Stockpicker Newsletter.


Dela på sociala medier
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Veckans intervju

FX International

Läs senaste intervjun

Veckans aktieanalys

Securitas

Securitas är ett säkerhetsföretag verksamt inom specialiserad bevakning, mobila säkerhetst...

Läs hela analysen