Teckna och läs mer varför du ska ha Swing Trader!

75 procent av våra affärer har genererat vinst sedan årsskiftet. Nu växlar Sveriges största tradingbrev upp med fler aktiecase än någonsin. På måndag lanseras tradingutbildningen!

Swing Trader har sedan 2004 levererat aktiecase till sina läsare. Nu växlar vi upp för att hjälpa dig på traven att göra vinstgivande aktieaffärer i rådande börsklimat.

I slutet av maj lanserade vi stort de aktiecase-startegier som vi tror ska ta din aktiehandel till nästa nivå. Och redan efter en vecka har vi stängt 3 vinstaffärer.

Målet är att hitta en vinstaffär per dag, så att det blir enkelt att följa med. Och ambitionen är att du ska tjäna tillbaka din investering i ett Swing Trader abonnemang redan efter dina första affärer.

Nu på måndag 5 juni drar vi dessutom igång en utbildning med temat "De 4 stegen som tog min portfölj till 1 miljon" där du lär dig hur vår tradingchef tog sin portfölj till +1 miljon och vidare. Missa inte det!

Har du fler frågor eller funderingar hur allt fungerar är det bara att scrolla nedåt och läsa de vanligaste frågorna vi får. Är det något ytterligare du funderar över ska du inte tveka att höra av dig till oss på staff@stockpicker.se.


Kundomdömen

Tack för en bra tjänst med härligt resultat i år!

Jag agerar på era signaler lite sporadiskt och plockade idag hem en fin vinst på +88% i SHRTSIN U SG och +15% i MINI S SINCH AVA33, tack för det!

Har genom era tjänster haft härlig framgång med köp- och säljwarrants de senaste två veckorna.

Ville bara säga att jag uppskattar att ni har med hävstångsinstrument och ser gärna mer utav det!

Välj din beställning

Pris:
1 990,00 kr
55% rabatt!
Swing Trader
12 mån
1990,00 kr
Köp

Vill du veta mera?

Swing Trader utkommer innan börsens öppning, du får då mail fullmatat med det senaste från marknaden, kursdrivande nyheter och färska aktiecase. Du som passar på och tecknar en prenumeration nu får dessutom tillgång till två nya handelsstrategier i vår Discord. På så sätt behöver du aldrig missa ett case även om du befinner dig på segelbåten, i sommarstugan eller på jobbet. I år har vi även ett samarbete med Dagens industri och kan ge dig Di Digitalt 1 månad helt utan kostnad. Du får också testa Stockpicker Trade Alerts 1 månad och får en värdecheck på 800 kronor.

Stockpicker Swing Trader Discord

 Hela paketet innehåller:

  • Stockpicker Swing Trader 12 mån - massor med aktiecase direkt i din mail!
  • Stockpicker Discord - tradingsignaler var du än befinner dig fram till maj 2024. Två nya strategier!
  • Stockpicker Trade Alerts fram till 30 sept - morgondagens köp & sälj-signaler varje kväll!*
  • Utbildning - Vi går igenom våra strategier och ger dig konkreta tips till din första tradingmiljon
  • Di Digitalt 1 mån - Dagens industri som e-tidning, nyheter och analyser.
  • Värdecheck på 800 kr**


Allt ovan får du för: 1990 kronor! (ord. pris 8000 kronor)

Du sparar hela 6000 kronor. En bra affär redan från början. Men nu gäller det att agera omgående om du vill köpa till kampanjpris.

Vill du läsa våra användar- och köpvillkor så kan du göra det här

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning

*Detta är en testprenumeration för nya prenumeranter och påverkas inte av eventuella befintliga prenumerationer. Gäller fram till 30 september,

**Gäller endast ordinarie priser fram till 15 oktober 2023.

FAQ

Vem är Swing Trader för?

Swing Trader är ett nyhetsbrev utformat för dig som vill tjäna pengar på kortsiktig aktiehandel.Hur fungerar det?Nyhetsbrevet kommer ut varje vardagsmorgon innan börsen öppnar. Där får du en kort sammanfattning om vad som är på gång på börsen och vad som kan vara intressant att följa på dagens börs.
Eventuella aktiecase presenteras direkt och live i Discord-kanalen. Med påslagna notiser behöver du inte sitta framför datorn, utan får aktiecasen direkt i telefonen.

Varför Swing Trader från Stockpicker?

Swing Trader har funnits i Sverige sedan 2004 och är utan tvekan Sveriges första och största nyhetsbrev för dig som vill få konkreta aktieaffärsförslag för Stockholmsbörsens aktier. Dessutom har vi mycket god “track-record” av vinstaffärer som vi med god transparens redovisar löpande för dig som läsare.

Vad har jag för nytta av Swing Trader?

Vill du tjäna pengar på Stockholmsbörsen med hjälp av kortsiktiga aktieaffärer finns det inget enklare sätt. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra prenumeranter att göra vinstaffärer på börsen.

Vad kostar det?

Under en begränsad tid framöver erbjuder vi nu ett årsabonnemang för 1990 kr inkl. moms. Ordinarie pris för ett motsvarande abonnemang kostar vanligtvis 4390 kr.

Är jag fast i något abonnemang som är svårt att säga upp?

Nej. Ditt abonnemang löper ut helt automatiskt efter ett år så du behöver inte bevaka något datum eller säga upp abonnemanget.

Hur lång tid tar det innan jag ser något resultat?

Vår ambition är att du redan efter de första affärsförslagen ska ha tjänat tillbaka ditt årsabonnemang.

Är det här bara för “Day traders”?

Absolut inte. Upplägget med nyhetsbrev på morgonen innan börsen öppnar och sedan signaler med affärsförslag i Discord gör det möjligt för vem som helst som har ett 9-5-jobb att hänga med.

Hur mycket pengar måste jag satsa?

Det är helt upp till dig. Vi tar ofta fram aktiecase som även går att handla med hävstångsprodukter, vilket gör att både satsade pengar och risk kan begränsas men ändå ge god avkastning.

Har ni någon jag kan fråga om jag har frågor efter jag har signat upp för ett abonnemang?

Vi finns tillgängliga både via vår allmänna kundtjänst på både mail och telefon, men våra analytiker och produktansvariga brukar också vara snabba på att svara på email.