Leverans- och köpvillkor

Pris & Betalning
Pris 
Alla priser inkluderar moms. Stockpicker AB reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten. Om du efter beställning ej erhåller en orderbekräftelse per e-post ber vi dig kontakta vår kundtjänst för att bekräfta att din beställning mottagits.

Faktura
Vi erbjuder i samarbete med Intrum Justitia fakturering till privatpersoner och företag, med betalningsvillkor 14 dagar. En faktura skickas i separat brev till angiven adress vid orderläggning och du betalar enkelt till BankGiro eller PlusGiro. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60 kr, samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta Intrum Justitia.

Direktbetalning
För dig som är ansluten till internetbanken hos SEB, Swedbank, Nordea eller Handelsbanken. När du väljer att genomföra ett köp skickas du till din internetbank där du får logga in på vanligt sätt. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen.

Bank/Kreditkort
Vi accepterar VISA och MasterCard/EuroCard. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid, samt kortets CVV2/CVC-kod. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. All information rörande transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade, dvs. mycket säkra. Vi tar emot de vanligaste svenska betalkorten, dock ej Maestro eller VISA Electron. Har du problem med betalningen, kontakta Stockpickers kundtjänst.
Vår samarbetspartner för kort- och direktbetalning är Bambora.

Ångerrätt
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om ”En tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen, till exempel abonnemang”.

Reklam
Våra nyhetsbrev- och utskick kan innehålla reklam, information och länkar som tillhör tredje part. Som kund hos Stockpicker godkänner du att ta del av dessa utskick.