10% på en dag i JM - Nya Swing Trader levererar
25.05.2023

10% på en dag i JM - Nya Swing Trader levererar

I tider med allt högre levnadskostnader ser sig många om efter möjligheter till en extra inkomst. Så här gjorde våra prenumeranter nu i veckan för att skapa en extra inkomst från börsen.

Vår tradingprodukt, Stockpicker Swing Trader, skickade på onsdag morgon ut ett affärsförslag i JM och Sagax. Vi såg svaghet dels i marknaden och dels i JM vilket gav oss anledningen att föreslå en affär enligt nedan.


 20230525 jm


Man hade som alternativ att korta JM-aktien eller att köpa mini futuren MINI S JM AVA 031. Vi angav exakta nivåer på förhand var vi öppnade positionen, var målkursen fanns och var stop-loss placerades. Säljare kom mycket riktigt in i aktien och följande dag kunde prenumeranterna stänga positionen i aktien med en avkastning på +4,5% och i mini futuren +10%.

Nu kan även du ta del av dagliga case och på så sätt få möjligheten att tjäna en extra inkomst i tider då det verkligen behövs. För endast 1990 kronor erhåller du våra affärscase fram till maj 2024. Vårt mål är att du ska tjäna in prenumerationsavgiften redan på de första affärerna.

Läs mer och teckna här


Vill du läsa våra användar- och köpvillkor så kan du göra det här

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.