Nya vinstaffärer idag
26.05.2023

Nya vinstaffärer idag

Nu i veckan har vi lanserat vårt nya Swing Trader-koncept och det blev minst sagt en rivstart. Nya vinstaffärer säkrades nämligen under fredagen.

Igår visade vi affären vi gjorde i JM där avkastningen (på en dag) landade på +10% för den som agerade i hävstångsinstrumentet. Idag stängde vi en affär i Sagax där resultatet landade på +8,8% för alla prenumeranter som agerade enligt affären vi föreslog i onsdags.


20230526 SAGAB


Vi öppnade position i Sagax direkt i öppningen i onsdags och positionen rörde sig direkt i den riktning vi väntade oss. Idag fick vi möjlighet att ta hem vinsten under förmiddagen.

En annan vinsthemtagning idag var i Addlife. Denna position öppnade vi i måndags och resultatet landade på +4,7% i aktien och +16% i hävstångsinstrumentet.

Målet med Swing Trader är att du ska ha möjlighet att tjäna tillbaka prenumerationsavgiften på de första affärerna. Valde du att rygga dessa tre affärer via hävstångsinstrumenten, hade du med en insats på 6 000 kr per affär tjänat 2088 kr, det vill säga mer än vad en helårsprenumeration på Swing Trader kostar.

Vilken annan prenumeration "betalar sig" så snabbt? Klicka nedan för att inte missa nästa veckas affärer, vi har flera aktier som ser riktigt spännande ut för kortsiktiga affärer.

Läs mer och teckna här


Vill du läsa våra användar- och köpvillkor så kan du göra det här

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.