Stäng
Prenumerera gratis på Sveriges ledande nyhetsbrev inom bank & finans
Curando Nordic - Ytterligare uppsida i kursraketen
10.02.2020

Curando Nordic - Ytterligare uppsida i kursraketen

Curando Nordic utvecklar IT-verktyg och processer för att göra leverans av tjänster inom vård och hälsa mera effektiva. Målet är att bli en ledande leverantör av hälso- och vårdkoncept i Nordeuropa.

I fredags meddelade Curando att deras dotterbolaget Agilit Svenska AB utökar sitt samarbete med MedHelp AB. De senaste tre åren har bolaget samarbetat kring produkter och SAAS-tjänster via Agilits plattform. Under slutet av 2019 lanserade man en besöksbokning för att avlasta vårdmottagningar i Region Stockholm. Nu uppdaterar man avtalet fram till slutet av 2022 och utökar antalet vårdcentraler som omfattas från 2 till 255.

Curando Nordic Teknisk Analys

Aktien steg i fredags med hela 73,3 procent, veckans stängningskurs blev 0,56 kronor. Intresset för aktien kan mycket väl hålla i sig och kan Curando lägga motståndet kring 0,73 - 0,88 kronor bakom, är det inte alls omöjligt vi får se en rörelse upp mot psykologiskt viktiga 1 kronorsnivån. För första gången på länge finns det alltså förutsättningar för en positiv trendvändning och Curando är därmed väl värd att bevaka.

Vill du få fler gratis aktietips? Prenumerera på Market Update här.

Relaterade ämnen