Stäng
Prenumerera gratis på Sveriges ledande nyhetsbrev inom bank & finans
Newsletter Alerts och Top Pick Alerts
02.11.2020

Newsletter Alerts och Top Pick Alerts

Kravet på snabb och lättillgänglig information från marknaden ökar hela tiden och vi har därför tagit fram en ny lösning för dig som i realtid vill ha info till din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

De flesta av våra prenumeranter har aktiemarknaden som en sidoinkomst men vill ändå hålla sig uppdaterad under arbetsdag med vad som händer på marknaden. Stockpickers börsredaktion bevakar börsskärmarna kontinuerligt varje dag och är nu redo att skicka info mer eller mindre i realtid till våra prenumeranter.

Newsletter Alerts

Newsletter Alerts fungerar med appen Telegram, du installerar Telegram på din telefon, platta eller dator och får därefter inbjudan från oss. Sedan kommer du automatiskt få meddelanden när vi ser spännande köp- eller säljlägen på marknaden. Observera att du måste teckna en prenumeration på Stockpicker Newsletter för att kunna ta del av produkten.

Top Pick Alerts

Grundbulten som Stockpicker Newsletter vilar på är förstås analyserna. Det är dessa som de flesta som involveras vid framtagningen av tidningen arbetar med på daglig basis. För att bli en Top Pick måste aktien uppfylla en del kriterier. Likviditeten i aktien skall helst vara sådan att det skall gå att köpa och sälja en normalstor post.

Top Picks fokuserar vi extra på och via vår snabbmeddelandetjänst kan vi snabbt informera om nyheter relaterade till våra bolag som finns noterade på vår Top Picks-lista.