Lediga tjänster

Vi letar kontinuerligt efter fler medarbetare. Har du ett stort intresse av placeringar så är du alltid välkommen att kontakta oss med en öppen ansökan. Vi värdesätter engagemang, ärlighet, en positiv livssyn och en vilja att vara med och bygga ett modernt mediehus inriktat på finans. Nedan hittar du våra öppna positioner.


Jr. analytiker - Bli vår nya aktiestjärna

Vill du vara med och utveckla våra tradingprodukter? Vi söker dig med stort intresse för aktiemarknaden. En av våra seniora aktieanalytiker kommer hjälpa dig att växa i rollen som analytiker, på några års sikt räknar vi med att du kommer bli vår nya aktiestjärna.

Du har en färsk akademisk examen inriktad på finans/ekonomi eller är i slutskedet av studierna. Vi tror att du är strukturerad, ambitiös och framförallt positiv.

Du kommer bland annat;

› Samla data för analys

› Ta fram aktiecase till våra kunder

› Producera marknadskommentarer och analyser

› Assistera vår marknadsavdelning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kontor i Stockholm, Sverige och Vasa, Finland. Du har själv möjlighet att välja varifrån du helst jobbar.

Maila CV med personligt brev till mats@stockpicker.se Har du frågor, kontakta Mats Ahlskog på mail.


Om Stockpicker

Stockpicker är ett finansiellt mediebolag med lång erfarenhet av att producera och distribuera aktie-, och fondanalys. Sedan 1997 har vi hjälpt våra kunder att göra bättre placeringar, hos oss står alltid kundens bästa i fokus.