Lediga tjänster

Vi letar kontinuerligt efter fler medarbetare. Har du ett stort intresse av placeringar så är du alltid välkommen att kontakta oss med en öppen ansökan. Vi värdesätter engagemang, ärlighet, en positiv livssyn och en vilja att vara med och bygga ett modernt mediehus inriktat på finans. Nedan hittar du våra öppna positioner


Mediasäljare / Account Manager

Stockpicker fortsätter att expandera och nu söker vi en mediasäljare som kommer att jobba med våra digitala annonser. Våra kunder finns i finansbranschen och består av banker, börsnoterade bolag och finansbolag.

Vi söker dig med ett tydligt mål att bli Sveriges bästa mediasäljare med inriktning på finans. Du behöver vara driven och kunna arbeta självständigt, samtidigt som du alltid sätter dig in i kundernas verksamhet och behov. Du bör också ha lätt att bygga starka relationer till kunder. För att du ska lyckas behöver du ha en hög social förmåga och förståelse för finansbranschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kontor i Stockholm, Sverige och Vasa, Finland. Du har själv möjlighet att välja varifrån du helst jobbar.

Maila CV med personligt brev till mats@stockpicker.se. Har du frågor, kontakta Mats Ahlskog på 08-52504762.


Om Stockpicker

Stockpicker är ett ledande finansiellt mediebolag med lång erfarenhet av att producera och distribuera aktie-, och fondanalys. Sedan 1997 har vi hjälpt våra kunder att göra bättre placeringar, hos oss står alltid kundens bästa i fokus.