Medarbetare

Våra medarbetare är vår största och viktigaste tillgång. De är dagligen i kontakt med våra kunder. Stockpicker vill vara en engagerad arbetsgivare som ser till att skapa bästa möjliga förutsättning för våra medarbetare att växa, utveckla sina färdigheter och kontinuerligt höja sin kompetens. Då finns förutsättningar för att såväl bolaget som våra kunder når sina högt uppställda mål.

Medarbetare

Mats Ahlskog StockpickerMats Ahlskog

VD/CEO

Telefon: 08 - 662 06 69

Mats har jobbat på Stockpicker sedan 2004 och han har en ekonomexamen från Svenska Handelshögskolan (Hanken). Mats leder det operativa arbetet i Stockpicker men jobbar också regelbundet med analys. Som trebarnsfar är familjeaktiviteter något som ligger Mats varmt om hjärtat.


Fredrik Larsson StockpickerFredrik Larsson

Analytiker och ansvarig utgivare

Telefon: 08 - 662 06 69

Fredrik har jobbat på Stockpicker sedan 1999. Han sköter vår kundtjänst men producerar också marknadskommentarer och analyser. Dessutom är Fredrik ansvarig utgivare för det material som Stockpicker producerar. På fritiden gillar Fredrik att träna, mycket av fritiden går också till att hitta på roliga aktiviteter med dottern. 


Martin Nord StockpickerMartin Nord

Growth Lead

Telefon:08-662 06 69

Martin rekryterades till Stockpicker 2017. Han har lång erfarenhet från finansbranschen, bl.a. som kapitalmarknads- och noteringsansvarig på Nasdaq Helsingfors. På Stockpicker basar han över affärsutveckling, kunderbjudande och tillväxt. Balansen finner han med familjen på skogsvandringar.


Pehr Olsson Stockpicker

Pehr Olsson

Sales

Telefon:08-662 06 69

Pehr besitter många års erfarenhet inom finansbranschen. Han har hunnit jobba som både mäklare och fondförvaltare. Hos Stockpicker jobbar Pehr med våra Corporate Finance-partners och hjälper bolag när de ska börslistas.  


Samuel Sigfrids Stockpicker

Samuel Sigfrids

Analytiker

Telefon: 08 - 662 06 69

Samuel är sedan 2017 ansvarig för våra tjänster gällande fonder. Fallskärmshoppning är Samuels stora passion och han tillbringar helst fritiden i fritt fall på 2000 meter.


Axel Stenman Stockpicker

Axel Stenman

Equity Research & Management

Telefon: 08 - 662 06 69

Axel rekryterades till Stockpicker år 2021 och har en magisterexamen i redovisning från Svenska Handelshögskolan (Hanken). Tidigare arbetat som skuldanalytiker och Service Manager för ett IT-bolag som erbjuder finansiella tjänster. Fritiden tillbringar han helst i idrottens tecken.man avatar Jacek Bielecki

Ansvarig Stockpicker Newsletter

Telefon: 08 - 662 06 69

Jacek har jobbat hos Stockpicker sedan 1999 och är ansvarig för Stockpicker Newsletter. 


Frilansmedarbetare

Jan Axelsson

Analytiker, Stockpicker sedan 2004

Per Bernhult

Analytiker, Stockpicker sedan 2001

Kim Dahlström

Analytiker, Stockpicker sedan 2011

Anton Hedström

Produktionsansvarig Newsletter, Stockpicker sedan 2008

Sebastian Lang

Analytiker, Stockpicker sedan 2018

Johan Rosenqvist

Analytiker, Stockpicker sedan 2017

 

Vill du komma i kontakt med någon av alla våra frilansande analytiker, säljare eller övrig personal?

Maila staff(a)stockpicker.se så ser vi till att personen ifråga får din fråga/önskemål/åsikt.