Om Stockpicker

Välkommen till Stockpicker AB! Stockpicker grundades 1997 och vi har lång erfarenhet av att producera och distribuera aktie-, och fondanalys. Vi hjälper våra läsare att göra bättre placeringar och ser till att våra annonsörer når en spännande målgrupp.Mats Ahlskog Stockpicker Vår långa historik innebär att vi navigerat såväl stigande som fallande marknader. 

Vi har i dagsläget 5 olika nyhetsbrev som utkommer regelbundet och vi kan hjälpa dig hitta rätt långsiktiga aktieplaceringar, bra PPM-fonder eller aktier som kortsiktigt kan stå inför stora rörelser.  Oavsett typ av placeringar, är det alltid riskhantering som avgör om man lyckas eller inte. Vi försöker alltid balansera risk mot förväntad avkastning så att våra läsare ska känna sig trygga med sina placeringar.

För oss är det också viktigt att se till att du som kund får bästa möjliga betjäning. Bästa betyget på detta är att vi har många kunder som varit med oss sedan sent nittiotal. I dagsläget har Stockpicker ett dedikerat team på 12 personer som dagligen följer marknaden för att du som kund ska få ett försprång på marknaden.

Läs mera om vår verksamhet nedan och tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar över.

Mats Ahlskog

VD/Partner


Vad vi gör

Stockpicker erbjuder aktie-, och fondanalys. Dessutom producerar vi marknadskommentarer och utbildningar med fokus på finansmarknaden. Våra analyser distribueras mot våra börsintresserade kunder via 5 olika nyhetsbrev. Bolag som söker exponering mot vår kundbas har möjlighet att göra detta via olika annonseringslösningar. 

Vilka vi är

Stockpicker grundades 1997 av Marcus William Ziegler och har sedan 1999 sitt säte på Strandvägen 7A i Stockholm. Bolaget består idag av 7 anställda medarbetare samt 6 frilansare. Dessutom har det helägda dotterbolaget Stockpicker Finland OY kontor i Vasa, Finland.

 

Vi hjälper dig att

Oavsett du vill spara för din pension, få en extra inkomst med hjälp av aktiehandel eller spara långsiktigt åt dina barn så har vi lösningen för dig. Bekanta dig med våra olika tjänster, vi har en tjänst för alla behov. Vi hjälper också dig som bolag att få ut ditt erbjudande mot en mycket börsintresserad och kapitalstark målgrupp.

Vill du veta mera?

Behöver du hjälp med vilken av våra produkter som passar dig bäst eller vill du veta mera om våra annonsmöjligheter? Kontakta oss på staff@stockpicker.se